Mettler Toledo elektroda InLab Solids Pro-ISM 51343155 do żywności
- Opis produktu I PARAMETRY TECHNICZNE
-
Opis produktu
Szczegóły
InLab Solids pro-ISM zintegrowana elektroda do żywności.
Elektroda InLab Solids proo-ISM posiada końcówkę do wbijania w kształcie włóczni - dzięki temu łatwiej nakłuwać substancje stałe i półstałe - takie jak np mięso, ser, owoce, warzywa.
Kombinowana elektroda pH InLab Solids Pro-ISM ze szklanym korpusem, wbudowanym czujnikiem temperatury oraz technologią ISM.
Wbudowany czujnik temperatury gwarantuje pomiar z odpowiednią kompensacją temperatury.
Zastosowana technologia ISM w elektrodzie InLab Solids Pro-ISM zapewnia, że wszystkie ważne informacje dotyczące elektrody są przechowywane w czujniku oraz automatycznie przesyłane do miernika. Dzięki temu można uzyskać szybkie i bezpieczne wyniki
W elektrodzie InLab Solids Pro-ISM 51343155 zastosowano system referencyjny ARGENTHAL™ z pułapką Ag+ - wkład Arghenthal zawiera zbiorniczek AgCl, który można wykorzystywać do uzupełniania obecności AgCl na druciku, dzięki temu eliminuje się konieczność stosowania nasyconego elektrolitu. Ten system podnosi niezawodność układu referencyjnego. W ARGENTHAL™ zastosowano mocniejszy oraz grubszy izolowany srebrny drucik, co sprawia, że ten system referencyjny jest bardziej odporny i niezawodny.
- elektroda do żywności
- materiał trzonu: szkło
- złącze otwarte
- długość trzonu: 25 mm
- średnica trzonu: 6mm
- typ czujnika: łączona elektroda
- zakres temperatury: 0 - 80°C
- zakres pH: 1 -11
- szkło membranowe LoT
- złącze MultiPin
- czujnik temperatury: NTC 30 kΩ
- technologia ISM
- produkcja: Szwajcaria
- gwarancja rozruchowa
- elektrolit referencyjny: Polimer XEROLYT EXTRA
- przechowywanie: InLab Storage Solution (30111142) lub FRISCOLYT-B
- rezystencja membrany (25 °C) < 250 MΩ
- typ sygnału: analogowy
Zastosowanie:
- próbki półstałe
- elektroda do owoców i warzyw
- mięso i drób
- ryby
- ciasto
- mleko i śmietana
- masło, jogurt, lody
- sery
- ser żółty
- sosy, keczup, musztarda, majonez
- dżemy
- elektroda do kosmetyków
- elektroda do past
Elektroda dostarczana jest bezpośrednio z magazynu producenta co gwarantuje dłuższy termin ważności. Zapewniamy szybkie dostawy !!!
Jeśli nie wiesz jaką elektrodę wybrać - napisz do nas - postaramy się doradzić.
Parametry techniczne
model: Elektroda kombinowana InLab Solids Pro-ISM do żywności producent: METTLER TOLEDO zakres pomiarowy: pH 1-11 zakres temperatur: 0°C - 80°C złącze: MultiPin typ złącza : złącze otwarte materiał trzonu: szkło typ czujnika: łączona elektroda długość trzonu: 25mm średnica trzonu: 6mm kabel: opcjonalnie parametr: pH szkło membranowe: LoT ISM: tak czujnik temperatury: NTC 30kΩ do wbijania: tak