Mettler Toledo elektroda InLab Solids Pro-ISM 51343155 do żywności

Model:
Elektroda kombinowana InLab Solids Pro-ISM do żywności
  • kod produktu: MT_51344155
  • zakres pomiarowy: pH 1-11
  • zakres temperatur: 0°C - 80°C
  • złącze: MultiPin
  • typ złącza : złącze otwarte
  • materiał trzonu: szkło
  • typ czujnika: łączona elektroda
  • długość trzonu: 25mm
  • średnica trzonu: 6mm
  • kabel: opcjonalnie
  • parametr: pH
  • szkło membranowe: LoT
  • ISM: tak
  • czujnik temperatury: NTC 30kΩ
  • do wbijania: tak
Cena netto:
1 402,70 zł
1 660,00 zł
szt.

Do ceny zostanie doliczony Vat w wysokości 23%.
Dostępność:
dostępny
Wysyłka:
7 - 14 dni
Koszt dostawy:
0,00 zł netto
Produkty podobne
Opis produktu I PARAMETRY TECHNICZNE

Opis produktu

Szczegóły

 

InLab Solids pro-ISM  zintegrowana elektroda do żywności. 

Elektroda InLab Solids proo-ISM posiada końcówkę do wbijania w kształcie włóczni - dzięki temu łatwiej nakłuwać substancje stałe i półstałe - takie jak np mięso, ser, owoce, warzywa.

Kombinowana elektroda pH InLab Solids Pro-ISM ze szklanym korpusem, wbudowanym czujnikiem temperatury  oraz technologią ISM.

Wbudowany czujnik temperatury gwarantuje pomiar z odpowiednią kompensacją temperatury.

Zastosowana technologia ISM w elektrodzie InLab Solids Pro-ISM  zapewnia, że wszystkie ważne informacje dotyczące elektrody są przechowywane w czujniku oraz automatycznie przesyłane do miernika. Dzięki temu można uzyskać szybkie i bezpieczne wyniki

W elektrodzie InLab Solids Pro-ISM 51343155 zastosowano system referencyjny ARGENTHAL™ z pułapką Ag+ - wkład Arghenthal zawiera zbiorniczek AgCl, który można wykorzystywać do uzupełniania obecności AgCl na druciku, dzięki temu eliminuje się konieczność stosowania nasyconego elektrolitu. Ten system podnosi niezawodność układu referencyjnego. W ARGENTHAL™ zastosowano mocniejszy oraz grubszy izolowany srebrny drucik, co sprawia, że ten system referencyjny jest bardziej odporny i niezawodny.

  • elektroda do żywności
  • materiał trzonu: szkło 
  • złącze otwarte
  • długość trzonu: 25 mm
  • średnica trzonu: 6mm
  • typ czujnika: łączona elektroda
  • zakres temperatury: 0 - 80°C
  • zakres pH: 1 -11
  • szkło membranowe LoT
  • złącze MultiPin
  • czujnik temperatury: NTC 30 kΩ
  • technologia ISM
  • produkcja: Szwajcaria 
  • gwarancja rozruchowa
  • elektrolit referencyjny: Polimer XEROLYT EXTRA
  • przechowywanie: InLab Storage Solution (30111142) lub FRISCOLYT-B
  • rezystencja membrany (25 °C)  < 250 MΩ
  • typ sygnału: analogowy

Zastosowanie:

  • próbki półstałe
  • elektroda do owoców i warzyw
  • mięso i drób
  • ryby
  • ciasto
  • mleko i śmietana
  • masło, jogurt, lody
  • sery
  • ser żółty
  • sosy, keczup, musztarda, majonez
  • dżemy
  • elektroda do kosmetyków
  • elektroda do past

Elektroda dostarczana jest bezpośrednio z magazynu producenta co gwarantuje dłuższy termin ważności. Zapewniamy szybkie dostawy !!!

Jeśli nie wiesz jaką elektrodę wybrać  - napisz do nas - postaramy się doradzić.


Parametry techniczne

model: Elektroda kombinowana InLab Solids Pro-ISM do żywności
producent: METTLER TOLEDO
zakres pomiarowy: pH 1-11
zakres temperatur: 0°C - 80°C
złącze: MultiPin
typ złącza : złącze otwarte
materiał trzonu: szkło
typ czujnika: łączona elektroda
długość trzonu: 25mm
średnica trzonu: 6mm
kabel: opcjonalnie
parametr: pH
szkło membranowe: LoT
ISM: tak
czujnik temperatury: NTC 30kΩ
do wbijania: tak
Wyposażenie dodatkowe
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usługi zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce
+