OHAUS STX Scout STX223, 220g, 0,001g - waga techniczna przenośna

Marka: OHAUS
Model:
STX223
  • kod produktu: OH_30253059
  • zasilacz sieciowy: zasilacz zew.
  • działka elementarna d: 0,001g
  • rozmiar szalki: 93mm
  • adiustacja wewnętrzna: nie
  • legalizacja: nie
  • max zakres pomiarowy: 220g
  • czas stabilizacji: ~1,5sek.
Dostępność: dostępny
Wysyłka:
7 - 10 dni
Koszt dostawy:
0,00 zł brutto
Cena netto:
2 384,20 zł
2 620,00 zł
Cena brutto:
2 932,57 zł
3 222,60 zł
szt.

Usługi dodatkowe

Bartek CzarneckiEkspert w tej kategorii

Bartosz Czarnecki

Pokaż numer telefonu

Możesz nam zaufać

  • 26 lat doświadczenia
  • Własny punkt legalizacyjny i laboratorium wzorcujące
  • Autoryzowany sprzedawca marki OHAUS
  • Serwisujemy i naprawiamy wszystkie wagi elektroniczne

Parametry techniczne

model: STX223
gwarancja: 24 miesiące
działka elementarna d: 0,001g
producent: OHAUS
dodatkowy wyświetlacz: opcjonalnie
czas stabilizacji: ~1,5sek.
interfejs: Ethernet (opcjonalnie), RS 232 (opcjonalnie), USB (opcjonalnie), Bluetooth (opcjonalnie)
jednostki miary: carat, dwt, g, Grain, jednostka użytkownika 1, kg, lb, mg, N, oz, ozt, sgt, tical, twt
język menu: angielski
adiustacja wewnętrzna: nie
adiustacja zewnętrzna: tak
legalizacja: nie
liniowość: 0,003g
masa własna: 1kg
max zakres pomiarowy: 220g
mody pracy: liczenie sztuk, sumowanie, ważenie, ważenie dynamiczne (zwierząt), ważenie kontrolne, ważenie podszalkowe, ważenie procentowe, zatrzaskiwanie max pomiaru
obudowa: tworzywo ABS
opcje: drukarka, odważnik kalibracyjny, osłona przeciwzabrudzeniowa, program komputerowy, walizka transportowa, zabezpieczenie przeciwkradzieżowe, złącze USB
powtarzalność: 0,002g
poziom: podstawowy
rozmiar szalki: 93mm
szafka przeciwpodmuchowa: tak
temperatura pracy: +10°C do +40°C
ważenie pod wagą (hak): tak
wymiary (szer. x dług. x wys.): 202 x 222 x 103mm
wyświetlacz: kolorowy dotykowy
zasilacz sieciowy: zasilacz zew.
Produkty podobne
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usługi zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce
+