OHAUS AX Adventurer AX5202M, 5200g, 0,01g - waga precyzyjna z dotykowym wyświetlaczem z legalizacją

Marka: OHAUS
Model:
AX5202M
  • kod produktu: OH_30100629
  • zasilacz sieciowy: zasilacz zew.
  • działka elementarna d: 0,01g
  • rozmiar szalki: 175x195mm
  • adiustacja wewnętrzna: tak
  • legalizacja: tak
  • max zakres pomiarowy: 5200g
  • czas stabilizacji: ~1,5sek.
  • działka legalizacyjna e: 0,1g
Dostępność: dostępny
Wysyłka:
7 - 10 dni
Koszt dostawy:
0,00 zł brutto
Cena netto:
6 501,95 zł
7 145,00 zł
Cena brutto:
7 997,40 zł
8 788,35 zł
szt.

Usługi dodatkowe

Bartek CzarneckiEkspert w tej kategorii

Bartosz Czarnecki

Pokaż numer telefonu

Możesz nam zaufać

  • 26 lat doświadczenia
  • Własny punkt legalizacyjny i laboratorium wzorcujące
  • Autoryzowany sprzedawca marki OHAUS
  • Serwisujemy i naprawiamy wszystkie wagi elektroniczne

Parametry techniczne

model: AX5202M
gwarancja: 24 miesiące
działka elementarna d: 0,01g
producent: OHAUS
dodatkowy wyświetlacz: opcjonalnie
dryft czułości: ±1,9 ppm/°C
czas stabilizacji: ~1,5sek.
działka legalizacyjna e: 0,1g
interfejs: RS 232, USB x 2
jednostki miary: carat, g, kg
język menu: angielski
adiustacja wewnętrzna: tak
adiustacja zewnętrzna: nie
legalizacja: tak
liniowość: 0,02g
masa własna: 4,6kg
max zakres pomiarowy: 5200g
mody pracy: dopełnianie, liczenie sztuk, procedury GLP/GMP, receptury, sumowanie, ważenie, ważenie dynamiczne (zwierząt), ważenie kontrolne, ważenie podszalkowe, ważenie procentowe, zatrzaskiwanie max pomiaru
obudowa: tworzywo ABS
opcje: drukarka, odważnik kalibracyjny, osłona przeciwzabrudzeniowa, program komputerowy, zabezpieczenie przeciwkradzieżowe
powtarzalność: 0,01g
poziom: standardowy
rozmiar szalki: 175x195mm
szafka przeciwpodmuchowa: nie
temperatura pracy: +10°C do +30°C
ważenie pod wagą (hak): tak
wymiary (szer. x dług. x wys.): 230 x 354 x 100mm
wyświetlacz: kolorowy dotykowy
zasilacz sieciowy: zasilacz zew.
Produkty podobne
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usługi zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce
+