OHAUS MB35 0,001g, 0,01% - wagosuszarka laboratoryjna elektroniczna 160°C

Wybierz model:
Marka: OHAUS
Model:
MB35
  • kod produktu: OH_11113002
  • zasilacz sieciowy: 230V 50Hz
  • działka elementarna d: 0,001 g
  • rozmiar szalki: 90 mm
  • legalizacja: nie
  • max temperatura suszenia: 50°C do 160°C
  • max zakres pomiarowy: 35 g
Dostępność: Na zamówienie
Koszt dostawy:
0,00 zł brutto
Cena netto:
7 189,00 zł
7 900,00 zł
Cena brutto:
8 842,47 zł
9 717,00 zł
szt.
Najniższa cena brutto w okresie 30 dni przed obniżką: 9 717,00 zł
Produkt na indywidualne zamówienie - potwierdzimy jego dostępność
w 24h od wpłynięcia Twojego zapytania.
Zapytaj o dostępność produktu:

Bartek CzarneckiEkspert w tej kategorii

Bartosz Czarnecki

Pokaż dane kontaktowe

Możesz nam zaufać

  • Działamy od 1991 roku
  • Własny punkt legalizacyjny i laboratorium wzorcujące
  • Autoryzowany sprzedawca marki OHAUS
  • Serwisujemy i naprawiamy wszystkie wagi elektroniczne

Parametry techniczne

model: MB35
gwarancja: 24 miesiące
poziom: standardowy
max zakres pomiarowy: 35 g
działka elementarna d: 0,001 g
dokładność pomiaru: 0,01%
wielkość próbki: 3-10g
max temperatura suszenia: 50°C do 160°C
język menu: angielski
jednostki miary: g
mody pracy: program suszenia standardowy
adiustacja zewnętrzna: tak
legalizacja: nie
wyświetlacz: LCD z podświetleniem
pamięć: nie
interfejs: RS 232
rozmiar szalki: 90 mm
układ grzewczy: halogen
walizka transportowa: opcjonalnie
opcje: drukarka, filtry z włókna szklanego, szalki jednorazowe, szalki wielorazowe 3 szt.
zasilacz sieciowy: 230V 50Hz
wymiary: 190 x 350 x 150mm
temperatura pracy: +5°C do +40°C
masa własna: 4,6kg
producent: OHAUS
Wyposażenie dodatkowe
Produkty podobne
Porównanie modeli
Kod produktu Model max zakres pomiarowy działka elementarna d dokładność pomiaru max temperatura suszenia legalizacja Wysyłka Cena brutto
OH_11113002 MB35   35 g   0,001 g   0,01%   50°C do 160°C   nie 7 - 10 dni 8 842,47 zł
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usługi zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce
+